Jako na závodě

Vždycky jsem toužila po nějakém v krásném sportovním autě. Moc se mi líbila taková auta, která jsou místa a pěkně zaoblená. A nejraději bych ještě byla, kdyby moje sportovní auto bylo červené a bylo značky Ferrari. Já vím, že je to opravdu veliké přání, že to zní skoro jako vtip. Mě to taky tak někdy přijde. Ale opravdu se mi zdají takové sny o autech, že závodně jezdím. A taky jsem si řekla, že když se mi to pořád jenom zdá, že závodním v autě a jezdím v červeném Ferrari, takže bych si to taky mohla přece nikdy vyzkoušet. Vždyť sny se mají plnit. A taky jsem příteli řekla, o čem sním a že bych si to chtěla vyzkoušet.

Ferrari je drahá značka.

Samozřejmě, že přítel řekl, že mi tohle splní. Ovšem ale nebude to červené Ferrari, ale nějaké jiné sportovní nízké červené auto. Tohle jsem úplně chápala, protože ani nevím, jestli bych sedla do Ferrari, protože bych se bála, že to auto rozbiji. A opravdu nevím, kde bych potom na to vzala peníze. I když možná by to auto bylo samozřejmě pojištěné, pak i tak bych se stejně bála, že se tomu autu něco stane.

Moc mě jízda bavila.

A byla bych stále ve stresu, takže bych si pořádnou sportovní jízdu se sporťákem ani možná neužila. A navíc jsem byla příteli velice vděčná za to, že už mi jenom tenhle sen splnil. A bylo to opravdu úžasné. A tento sen se mi splnil v Brně, kde jsem mohla dvacet minut jezdit ve sportovním autě okruh. Opravdu to bylo perfektní a já jsem si připadala jako Schumacher, co závodní řídí. A i když jsem neseděla ve Ferrari. Ale i tak to bylo perfektní auto a pokud i vy toužíte po rychlé sportovní jízdě, tak vám taky doporučuji zkusit si zajet nějaký sportovní kruh ve vypůjčeném sportovním autě, protože opravdu tohle je zážitek na celý život. i mně se tohle líbí a řekla jsem se, že dvakrát třikrát za rok bych si tohle mohla zkusit. Opravdu jedete tak rychle, že všechen stres, nervozita a taky starosti z vás odlétnou pryč a už se nevrátí.